WaterProof Stockholm AB  erbjuder fuktkontroller av murgrunder och källare, vi mäter fukten inne i grudmuren eller plattan -  vi kontrollerar den rellativa luftfuktigheten, temperatur, daggpunkt och vi klargör orsaken till varför det är fuktigt och lämnar förslag på åtgärd. 

Dry protect

Dry Protect ECBS2 levereras med  elektroder i en speciell legering. Dessa monteras i de fuktiga väggarna. Elektroderna fixeras i borrhålen med hjälp av ett specialcement som optimerar den elektriska ledningsförmågan till murverket. Dry Protect centralenehet  monteras och kopplas till ett jordat eluttag. Elektriska pulser driver sedan ut fukten från murverket till omkringliggande jordmassor. Den senaste tekniken används i DryProtect därför blir energiförbrukningen reducerad till ett absolut minimum. Vid systemets uppstart är elförbrukning som störst men uppgår till max 0, 045KWh, därefter sjunker förbrukningen till ca 0,005KWh. Systemets årliga elförbrukning är ca 45KW och kostnaden ca 2-4Kr per månad.
 
 
DryProtect systemet kan användas i alla typer av fastigheter där fukt tränger in genom kapillärer och ligger till grund för olika problem som saltutfällningar, flagnande puts och färg, mögel, lukt, dåligt inomhusklimat

Vi erbjuder DryProtect som är en permanent lösning för att driva ut kapilärfukt ur dina källarväggar. Du kommer att märka skillnad snabbt, redan första månaden har fukten sjunkit rejält. Inom 3 månader har  fukten reducerats med minst 30%. Dry Protect är en kostnadseffekiv installation och har  ingen påverkan på utsidan av din fastighet  eller trädgård. 

några DRY protect installationer

Bilderna nedan visar hus där fukten i källar väggarna har sänkts med hjälp av Dry Protect. Installationernan är godkända av kunderna. Fukten i väggarna sänktes med minst 30% under de första månaderna. 

Villa i Älvsjö, Sthlm. Källare, väggar av betong

Villa i Lidingö, Sthlm. Garage, väggar av betong 

Villa i Spånga, Sthlm. Källare, av lättbetong

Villa i Älvsjö  Sthlm Källare, väggar av hålsten

Fuktmätning
Fuktmätning
DryProtect installeras
Efterkontroll hos dig

Fuktmätning hos dig

Fuktskadat.se  är din områdespartner för DryProtect i Stockholmsområdet. Väggens fukthalt mäter vi med HF-fuktmätare som läser av fukthalten ett par centimeter in i väggen. Fuktvärdet anges i viktprocent. Därefter ger vi dig ett förslag på åtgärder som också är prissatta. Vi erbjuder självklart olika finansieringslösningar.

DryProtect installeras

Innan vi kommer och installerar DryProtect har vi informerat dig om att källarväggarna ska vara frilagda samt att möbler och inredning  är bortplockade så att vi kommer åt att utföra installationen. Elektroder monteras i dina fuktiga väggar. Allt kopplas sedan upp till DryProtect's  centralenhet som övervakar och styr anläggningen så att maximal prestanda erhålls. Installationen tar vanligtvis en dag,

Kontroll efter 60-90 dagar

I åtagandandet ingår att vi kommer tillbaka till dig för att se att DryProtect systemet fungerar som det ska. Som regel har fukten minskat rejält redan efter 1 månad, efter  60-90 dagar har fuktnivån minskat med minst 30%. Vid återbesöket går vi igenom protokollet som visar mätvärdena före och efter installationen. Du kan själv enkelt läsa av mätvärden när du vill på centralenheten. 

KONTAkta mig

Kontakt direkt
08 560 431 55

Tekniker

076 213 21 00

Ring direkt till oss som områdes partner  08560 431 55 i Mälardalen
Housegard DryProtect 020-50 51 90 kundtjänst är öppen vardagar 08.00 - 17.00. Det går även bra att maila till info@waterproof-stockholm.se