Här slutför vi den sista krypgrunden för i år

Läs hela inlägget »

Vi på Waterproof vill på detta härmed önska Fernando Lino varmt välkommen till oss! Fernando kommer närmast från en en branschen kollega. Han kommer att förstärka Waterproof med bransch kompetens inom fukt, mögel och ventilation och en härlig energi. Vi önskar Fernando varmt välkommen.

Läs hela inlägget »

Waterproof Stockholm Sponsrar Sofias änglar o idag börjar filminspelningarna

Läs hela inlägget »

En kontroll innan köp, säljaren har uppget för köparen dvs vår kund att det inte är några problem med fukt i krypgrunden men det visade sig det att så var det inte riktig.t Huset finns i Flen och vi löser fuktptoblemet med fukten med installation av avfuktare och marktäckning.

Läs hela inlägget »

Patrik förberder sig försanering och han kommer att få det varmt och svettigt ett tag

Läs hela inlägget »

För någon vecka sedan gjorde ett inspektionshål i en vägg där vi misstänkte att det skulle kunna finnas tillväxt. Vi gick in med en inspektionskamera och såg det som syns på bilden Mycket riktigt, efter det att vi lämnat in materialprov bekräftar labbet svampangrepp

Läs hela inlägget »

Snickarn sa till kunden "Det luktar mögel från någonstans". Vi kan bekräfta att snickaren hade en bra näsa.

Läs hela inlägget »

Tack för förtroendet Danderyds Kommun. Uppdraget var åtgärda fuktproblemen i källarens murgrund, mögelsanering av källaren, behandla 4 bostadslägenheter med Ozon. Installera ett avfuktningssystem på vinden, mögelsanera vind.

Läs hela inlägget »

Det var inte en minut för tidigt att den här kunden ringde och bad oss titta på deras vind. Helt klart en av de fuktigaste vindarna vi har kontrollerat i år. Akut åtgärder med att få in avfuktare. Takstolarna hade en fuktkvot om 33procent ,17 är max godkännt, det droppade kondens från råsponten

Läs hela inlägget »