fbpx

Serviceavtal

Kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster.

​serviceavtal

Waterproof Kontroll

Waterproof Kontroll är ett unikt serviceavtal för att öka tryggheten för dig på din vind eller krypgrund och då minska risken för mikrobiell tillväxt i dagligt tal kallat mögel, du slipper oroa dig och fundera om det är fuktigt. Waterproof övervakar luftfuktigheten.

Vi installerar fukt och temperaturmätare på din vind eller i din krypgrund. Sensorerna kopplas upp via din internetrouter. Vid för hög fuktnivå skickas ett larm till Waterproof Direct. I tjänsten Waterproof Kontroll ingår övervakning av relativ luftfuktighet (RF), det ingår 1 st fri fuktkontroll vid behov.

Vid larm följer vi vindens/krypgrundens luftfuktighet dagligen under, en tid av ca 2-3 veckor. Därefter gör vi en utvärdering om det finns behov av fuktkontroll samt förslag på åtgärd.

Från 1295Kr/år  (priset avser övervakning och 1 st Waterproof Kontroll med 1 sensor och gäller inom en 5 milsradie från lokalkontor.

Trygghet med serviceavtal

Serviceavtal

Öka din trygghet genom att beställa ett serviceavtal hos Waterproof Direct. Klicka på knappen nedan för att kontakta oss och beställa ditt serviceavtal.