fbpx

Våra orter

Våra arbetsområden gäller även alla närliggande orter till resp stad/område
(Kontakta oss om din ort inte finns med)

Välkommen till Waterproof Direct

Välkommen till Waterproof Direct. Vi är specialiserade på mögel- och radon och gör kontinuerligt arbeten i områdena Stockholm, Enköping, Uppsala, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Norrtälje och Nynäshamn. Vi är ett säkert val för mögel- och radonsanering, ventilation och isoleringsfrågor.

 

Vårt team av mycket skickliga och erfarna yrkesmän är engagerade i att leverera exceptionell service och kvalitetsutförande. Vi använder professionell utrustning och jobbar med att upptäcka och ta bort mögel och radon från ditt hem eller företag, vilket säkerställer att du får en ren och hälsosam livs- eller arbetsmiljö.

 

Våra tjänster är utformade för att säkerställa att du och din familj ska kunna leva i en hälsosam och säker miljö.

Information om våra tjänster

Mögel och radon är allvarliga hälsorisker som kan orsaka en rad hälsoproblem, inklusive andningsproblem, allergier och till och med cancer. Det är därför det är viktigt att regelbundet testa ditt hem eller företag för dessa faror. Vi erbjuder fuktkontroller för att identifiera eventuella mögel- eller radonproblem, och vi arbetar med dig för att utveckla en skräddarsydd saneringsplan för att eliminera problemet.

 

Våra tjänster inkluderar mögel- och radontestning, sanering och förebyggande samt fuktkontroll och ventilationslösningar. Vi förstår att varje situation är unik, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och budget.

 

Vi är stolta över vårt arbete och strävar efter att överträffa dina förväntningar i varje steg. Vårt mål är att ge dig sinnesfrid, i vetskap om att ditt hem eller företag är fritt från farorna med mögel och radon.

 

Kontakta oss idag för att schemalägga din mögel- och radontestning och sanering. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att skapa en hälsosam och säker miljö för dig och dina nära och kära.

mögelsanering, fogging