fbpx

Mögelsanering i Norrtälje - Waterproof Direct

Misstänker du mögel i ditt hem?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Norrtälje

Fukt och mögelsanering i Norrtälje

Om du söker efter ”mögelsanering i Norrtälje” så har du kommit rätt.

Fuktskador i villor och småhus och är inget ovanligt. 7 av 10 hus med vind har fuktskador. Ofta beror fuktskador i vindar på att man har alldeles för dålig ventilation i boytan, fuktig varm luft drar upp på vinden och kondenserar. När det gäller krypgrunder beror det ofta på att det är för mycket ventilation. Boka en professionell fukt- och mögelkontroll hos Waterproof  Direct.

Har du redan fått mögel åtgärdar vi det med vårt åtgärdsprogram ”Direct”.

Beställ en fukt- och mögelkontroll

Den relativa fuktigheten i luften är avgörande för mögeltillväxt. Gränsvärdet ligger vid 75% relativ luftfuktighet eller 17% fuktkvot. Är värdet högre än det så är mögeltillväxten ett snart faktum. 

 

När varm luft tränger in i en kall vind ökar luftfuktigheten och det är lika för en krypgrund. Vindar har fuktproblem på vintern medan krypgrunder har generellt en högre luftfuktighet på sommaren. Det beror på att varmare luft ventileras in i en kallare och svalare krypgrund, även uppstigande markfukt är en bidragande faktor till hög luftfuktighet

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Mögel- och radonsaneringstjänster i Norrtälje

 

Om du har att göra med mögel- eller radonproblem i Norrtälje och behöver ett pålitligt och erfaret saneringsföretag på din sida. Då kan Waterproof Direct Sverige AB hjälpa dig – vårt Stockholmsbaserade företag har många års erfarenhet av att tillhandahålla mögelsanering och radonreducerande tjänster av högsta kvalitet till kunder i stora delar av Sverige, och vi är stolta över att kunna betjäna Norrtäljeområdet.

 

På Waterproof Direct Sverige AB förstår vi hur viktigt det är att hålla ditt hem eller företag säkert och hälsosamt. Mögel och radon är allvarliga hälsorisker som kan orsaka andningsproblem och andra hälsoproblem om de inte behandlas, så det är viktigt att ta itu med dessa problem så snart som möjligt. Det är därför vi erbjuder omfattande mögelsanering och radonreducerande tjänster för att hålla din fastighet i toppskick.

 

Våra mögelsaneringstjänster använder avancerad utrustning och teknik för att identifiera och eliminera mögeltillväxt, samtidigt som de förhindrar framtida mögelproblem. Vi erbjuder också radontestning genom att använda beprövade metoder för att minska radonhalterna och skydda din hälsa. Och om du vill förbättra din fastighets energieffektivitet kan vi hjälpa till med vindsisolering och ventilationstjänster för att hålla ditt hem eller företag bekvämt och kostnadseffektivt.

 

På Waterproof Direct Sverige AB har vi åtagit oss att ge våra kunder i Norrtälje högsta servicenivå och kvalitet. Våra erfarna tekniker är fullt licensierade och försäkrade, och vi använder oss endast av de bästa produkterna och utrustningen i vårt arbete. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och flexibel schemaläggning för att göra våra tjänster tillgängliga och bekväma för alla.

 

 

Så om du har mögel- eller radonfrågor i Norrtälje, tveka inte att kontakta Waterproof Direct Sverige AB. Vi kommer att hjälpa dig för att skapa en skräddarsydd saneringsplan som uppfyller dina behov och säkerställer hälsan och säkerheten för din fastighet.